logoSt832x624

Storylines is een producent voor documentaires en opdrachtfilms, vooral gericht op culturele, maatschappelijke en educatieve projecten.

Eigenaar is Beatrijs Bergmans. Zij is regisseur, scenarioschrijver, researcher, interviewer en scripteditor. Kleinere projecten produceert ze zelf. Voor grotere projecten werkt ze samen met een externe producent.

In maart 2014 is haar korte documentaire over het Dageraad-complex in Amsterdam, Wonen in Schoonheid, in première gegaan. Deze wordt momenteel vertoond in het bezoekerscentrum van De Dageraad (dependance van museum het Schip). Wonen in Schoonheid zal uitgezonden worden door AVROTROS in het programma Kunstuur. Datum is nog niet bekend. Coproducent: René Mendel, Interakt.

Storylines maakt ook opdrachtfilms. Opdrachtgevers zijn o.a. Van Abbemuseum, Brighthousing, The Habit Agency, DELA. Films voor tentoonstellingen, voor sociale jaarverslagen etcetera. Een van onze specialisaties: interviews. En deze mogen best lastig zijn. Op deze website ziet u enkele recente projecten. Wij doen ook vertrouwelijke projecten, die bijvoorbeeld heel gevoelig liggen of alleen voor intern gebruik zijn. Deze zult u niet op deze website aantreffen, want bij ons is vertrouwelijk ook echt vertrouwelijk.

 

Over Beatrijs Bergmans

Opleiding: Nederlandse taal- en letterkunde, Film-, theater- en televisiewetenschappen, IDFA documentaireklas, Binger filmlab (scripteditor)

Zij heeft educatieve programma’s ontwikkeld, research gedaan voor documentaires, veelal over kunst. Heel lang is ze adviseur geweest van het Stimuleringsfonds (tegenwoordig Mediafonds).

De laatste jaren houdt ze zich bezig met het ontwikkelen van een eigen documentaires en mediaprojecten, vooral op het gebied van cultuur, maatschappij, gezondheidszorg. Daarnaast maakt ze films in opdracht.

 

Contact

Bel 06-51980207 of mail.